Bewezen kwaliteit

Joomla! bestaat al sinds 2000 (toen nog onder de naam Mambo) en is één van de populairste open source content management systemen. Het wordt alom geroemd, is meermaals bekroond en wordt op grote schaal ingezet door zowel grote als kleine partijen, van zeer eenvoudige websites tot complexe bedrijfsapplicaties.

Het CMS blijft al jaren een sterke ontwikkeling doormaken, heeft bewezen tegenwind te kunnen doorstaan, en kent een actieve ontwikkel- en gebruikersgemeenschap. Het is veilig, flexibel en uitbreidbaar, en wordt door contentbeheerders als eenvoudig ervaren. Wat wenst u nog meer aan kwaliteit?

Toch is er het niet reëel om alleen maar te jubelen. Ook deze applicatie blijft een product in ontwikkeling. Er zijn nog vele wensen te realiseren. Joomla! CMS lijkt voor veel doelen op het moment wel het best haalbare. Bovendien is de code door het open karakter altijd naar wens aan te passen. Kwaliteit blijkt dan ook uit de wereldwijde ondersteuning die webontwikkelaars en Joomla!-gebruikers elkaar bieden. Er is een zeer actieve gemeenschap waarin kennis druk wordt uitgewisseld. Dat komt u en mij ten goede.