AV-presentaties

Met High Definition AudioVisuals presenteer ik u een indrukwekkend medium, dat relatief nieuw, maar tegelijk ook oud is. Een HDAV-show doet denken aan videopresentaties, aan Powerpoint lezingen, aan klankdiaseries en digitale fotoshows; het is echter niets van dat alles, en van dat alles wat. Met HDAV-presentaties bundelen we de kracht en voordelen van die afzonderlijke media, terwijl we afscheid nemen van de nadelen en beperkingen.

Tekst, beeld en geluid

Aan de basis van een HDAV-productie staan uiteenlopende digitale bronnen. Digitale foto's vormen de hoofdnoot, eventueel aangevuld met videofragmenten, tekeningen, grafieken of titelbeelden. Ze worden aaneengesmeed tot een dynamische vertoning van enkele minuten, ondersteund door ingesproken tekst en muziek, en bij voorkeur groot geprojecteerd. In een vloeiende lijn volgen de beelden elkaar op, duidelijk met de bedoeling u mee te voeren en te beïnvloeden.

In hoge resolutie

Hoewel in lagere kwaliteit ook vertoning en verspreiding via internet, dvd of televisie mogelijk is, maakt u waarschijnlijk liever indruk met briljante hoge resolutie fotobeelden, die zich uitstekend laten afwisselen en combineren met videobeelden; bij voorkeur geprojecteerd met een speciale HD-beamer.

Verrassend is het gebruik van ook videomateriaal in hoge kwaliteit: HDV of HDTV. Weet u al hoe mooi en indringend dat is?

Lees hier over de techniek en toepassingen.
Voor vragen en advies kunt u uiteraard contact opnemen.