Websites

Geen organisatie kan vandaag de dag nog zonder website. Aanvankelijk voldeed een digitale brochure, was het voldoende om een vlag langs de digitale snelweg te plaatsen; vandaag de dag heeft de site een bredere betekenis in de communicatie met de doelgroep. De informatiebehoefte van de klant is centraal komen staan. De nieuwsgierigheid van de speurende websurfer biedt vele mogelijkheden voor informatie-overdracht, voor interactie, voor feitelijke communicatie, of soms zelfs voor het kweken van band of het doen van aankopen.

Kijk voor meer informatie op Smart Joomla Websites
Dat is de nieuwe vlag waaronder ik deze activiteiten verricht.

Joomla! CMS

Sinds 2004 bouw ik de meeste sites met een zogeheten content management systeem, zodat u zelf de content kunt onderhouden, terwijl ik mij om het technisch en vormgeef-technisch raamwerk bekommer. Ik werk daartoe graag en veelvuldig met Joomla! CMS (voorheen Mambo), voornamelijk vanwege de gebruiksvriendelijkheid, de hoge kwaliteit, de enorme flexibiliteit en de wereldwijde ondersteuning.
Zelf content bewerken rechtstreeks aan de voorzijde van de website; wist u al hoe makkelijk dat kan?

Of zonder CMS

Websites zijn er in vele soorten en maten, uiteenlopend van bescheiden tot juist omvangrijk. Hoewel Joomla! in veel gevallen uitkomst biedt, ligt er tussen een eenvoudige webstek en een geavanceerde webshop, een heel scala aan mogelijkheden waarvoor ook andere oplossingen denkbaar zijn. Ik loop hier daarom graag wat opties langs, en kijk daarbij vooral naar het onderhoud en de achterliggende techniek. Uiteraard passeren ook intranet- en extranet-sites de revue, websites voor afgeschermde gebruikersgroepen met andere communicatiedoelen.

Lees hier over de techniek en toepassingen.
Voor vragen en advies kunt u uiteraard contact opnemen.