Toepassing

Voor webvideo zijn uiteenlopende toepassingen denkbaar. Wij helpen u graag de eigen bedrijfsfilm on line te brengen, maar aardiger is natuurlijk dat u tegenwoordig zelf de rol van televisieomroep of verslaggever kunt vervullen. U kunt ertoe besluiten uiteenlopende gelegenheden live via internet 'uit te zenden'. Deze uitzendingen zijn later ook weer terug te vragen (on demand beschikbaar). Zonder tussenkomst van gevestigde media, kunt u 'televisie op verzoek' verzorgen; zoals u het zelf wilt, via de eigen website.

Evenementen

Sommige evenementen lenen zich uitstekend voor een wereldwijd videoverslag. Jubilea, feestelijke openingen, unieke bijeenkomsten etc. Ook fysiek niet aanwezigen kunnen er dan 'live bij zijn'; bovendien is de videoregistratie later via internet op te vragen. Met deze internettoepassing vergroot u dus het bereik en verlengt u de levensduur van het het evenement.

Lees meer...

Lezingen

Vele lezingen, congressen en symposia hebben we inmiddels via internet beschikbaar gemaakt. Het is een relatief eenvoudige manier om een bredere doelgroep te bereiken. Gasten kunnen virtueel aanwezig zijn en zo de bedoeling van uw lezingen meekrijgen. Live, maar ook door later de videoverslagen via internet op te vragen. Ook de fysiek aanwezige gasten kunnen na afloop interessante uitspraken terugzoeken. U biedt dus service en vergroot uw bereik.

Lees meer...