Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Rolf de Ruiter

Pagina's: [1] 2
1
Presentatiebewerking Wings / gefixeerd, sleutel
« Gepost op: 29 november 2014, 10:16:36 »
dag allemaal,
bij het maken van een serie gebeurde het dat een foto " spontaan " gefixeerd werd (sleutel links onder de afbeelding, ik heb niet bewust de afbeelding gefixeerd), Ga ik naar status en ik schakel het gefixeerd zijn uit, dat kan ik nog niets aan de afbeelding doen. Het werkt alsof de afbeelding gefixeerd is. Ik kan de afbeelding ook niet verwijderen.
Ik werk met versie 5.7 van Platinum en heb de advanced versie. Wat te doen?

groet,
Rolf de Ruiter

2
Presentatiebewerking Wings / nederlandse module
« Gepost op: 29 december 2013, 13:51:44 »
dag allemaal,
net heb ik de update van wp5 gedownload, de 5.3.3 versie. Als ik deze versie open, vraagt het programma om de code voor de Nederlandse taal, deze voer ik in en het programma geeft dan aan, dat wp5 opnieuw gestart moet worden. Dit gedaan, maar dan begint het verhaal opnieuw, weer de code invullen, maar er verandert niets. Ook niet bij het opnieuw opstarten van de pc. Wie helpt mij.

groet,
Rolf de Ruiter

3
Samenstelling / presentatie via bureaublad
« Gepost op: 17 december 2013, 13:09:51 »
dag medehobbyisten.

gisteren een presentatie gehad. Ik presenteer dan vanuit een nieuw bureaublad, waarin alle series gezet worden. Nu is het zo dat als ik een serie heb gekregen via we transfer, dat als ik de serie via het bureaublad aanklik, er eerst een kader verschijnt, waarin gevraagd wordt of je dit bestand wel wil openen. Hoe kan ik dit voorkomen. Ik ben met mijn virusbeveiliging aan de gang geweest, maar het lukt mij niet om deze vraag niet te laten stellen. Wie heeft voor mij de oplossing. Ik werk met windows 7 en wings 5.

Nog een vraag. Als ik de computer uitzet en hem later weer aanzet zijn de icoontjes op het presentatie-bureaublad allemaal door elkaar gehutseld en hebben soms zelfs een andere naam gekregen. Ik kan wel met de gewijzigde namen de juiste serie openen. Wie heeft hiervoor de oplossing.

groet,
Rolf de Ruiter

4
Presentatiebewerking Wings / start serie en opslaan
« Gepost op: 1 oktober 2013, 13:40:39 »
dag medewingers,
Bij wp4 maakte ik altijd een aparte map, dan begon ik een nieuwe serie, gaf die een naam en sloeg die op in die gekozen map, dan kwam er automatisch een verdeling in die gekozen map, waar ik dan alle foto's, geluid en video's kon opbergen. Bij wp5 gaat dat anders, maar ik weet niet hoe. Bij de presentatie werd er iets over gezegd. Wie helpt mij.

met vriendelijke groet,
Rolf de Ruiter

5
Presentatiebewerking Wings / start programma.
« Gepost op: 17 september 2013, 17:35:36 »
Ik heb waarschijnlijk iets fout gedaan, maar ik weet niet wat. Als ik p.4 wil starten krijg ik de mededeling dat libguide40.lib mist. gevonden hoe je dat moet oplossen via het Duitse av-forum, maar dan krijg ik dat libion5nd.dll mis.
Geprobeerd om platinum 3 te instaleren om de problemen te omzeilen, maar dag krijg ik de mededeling dat ik mcmpegin.dll mis op mijn computer.
Misschien hoort dit onderwerp wel niet in deze rubriek thuis, maar in het Duitse forum stond het hier ook.
Wie kan mij helpen, met vriendelijke groet,
Rolf de Ruiter

6
Presentatiebewerking Wings / preview venster
« Gepost op: 14 februari 2013, 13:45:05 »
Hallo allemaal.
bewerken doe ik altijd in de tijdlijn, en niet op het screen. Als ik met de muis 1x klik op het sceen wordt het kleiner, klik ik weer krijg je het screen met daarin de lijnen van de grotere of kleiner gemaakte foto te zien, klik ik weer, dan heb ik weer een "normaal beeld"op mijn tweede scherm. Ga ik nu weer op de tijdlijn aan het werk,en ik klik een keer op de tijdlijn op mijn eerste beeldscherm,  verandert mijn screen op het tweede scherm vanzelf.
Wat doe ik fout of ben ik vergeten.

met vriendelijke groet,
Rolf de Ruiter

7
Presentatiebewerking Wings / wmv-bestand
« Gepost op: 6 november 2012, 10:37:01 »
geacht forum,
ik heb de instellingen aangepast in wp 25b (beelden/s: 50, kwaliteit: 100, bitrate: 20.000) en verder natuurlijk het aantal pixels aangepast.
Nu heb ik een serie met heel langzame overvloeiers en tijdens de overvloeiers is het of de overvloeibeelden niet gelijkmatig gaan, maar het effect van druppels, die steeds groter worden en stotend, terwijl in mijn exe-bestand het overvloeien heel goed en mooi gaat. Hoe moet mijn instelling zijn?
Wie kanmij helpen.
groet,
Rolf de Ruiter

8
Presentatiebewerking Wings / exe-uitvoer.
« Gepost op: 10 juli 2012, 19:34:16 »
Dag allemaal,
het is wel bijna vakantie, maar deze hobby gaat door.
In verband met de voorbereiding van een av-dag moet ik opnieuw een exe-bestand maken met 1620 pixels i.p.v. 1400 pixels. Bij 1400 is het exe-bestand helemaal goed.
Bij de uitvoer van 1620 pixels laat wp4 zo een tiental beelden achterwege, worden niet meegenomen.
Wat moet ik hier aan doen. Wie helpt mij.

groet
Rolf

9
Presentatiebewerking Wings / beeldverhoudingen veranderen van een show
« Gepost op: 7 juni 2012, 20:44:28 »
beste wingsgebruikers,

ik gebruik wings platinum al jaren, maar sommige zaken heb je nooit gedaan en dus niet bij de hand, ik weet het niet. Ik kan het ook niet terugvinden in het forum
Ik wil een bestaande show in de verhouding 3:2 veranderen in 16:9, hoe doe ik dat.

met vriendelijke groet,
Rolf de Ruiter

10
Presentatiebewerking Wings / laten lopen van de tijdlijn
« Gepost op: 18 maart 2012, 23:48:49 »
Dag allemaal,
ik heb het volgende probleem, als ik bij het maken van de serie de tijdlijn laat lopen met de spatiebalk of het pijltje bovenaan krijg ik niet alle beelden te zien, die ik op het werkveld geplaatst heb, ga ik de tijdlijn bewegen met de muis dan zie ik alle beelden wel, maak ik er een exe-presentatie van, zie ik ook alles. Wat heb ik verkeerd gedaan of vergeten.

alvast bedankt, rolf de ruiter

Pagina's: [1] 2