Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Rolf de Ruiter

Pagina's: [1] 2 3 4
1
Presentatiebewerking Wings / gefixeerd, sleutel
« Gepost op: 29 november 2014, 10:16:36 »
dag allemaal,
bij het maken van een serie gebeurde het dat een foto " spontaan " gefixeerd werd (sleutel links onder de afbeelding, ik heb niet bewust de afbeelding gefixeerd), Ga ik naar status en ik schakel het gefixeerd zijn uit, dat kan ik nog niets aan de afbeelding doen. Het werkt alsof de afbeelding gefixeerd is. Ik kan de afbeelding ook niet verwijderen.
Ik werk met versie 5.7 van Platinum en heb de advanced versie. Wat te doen?

groet,
Rolf de Ruiter

2
Presentatiebewerking Wings / Re:nederlandse module
« Gepost op: 29 december 2013, 20:49:38 »
beste Remy,

dank je wel. Het klopt en het draait nu goed in het Nederlands.
groet,
Rolf de Ruiter

3
Presentatiebewerking Wings / nederlandse module
« Gepost op: 29 december 2013, 13:51:44 »
dag allemaal,
net heb ik de update van wp5 gedownload, de 5.3.3 versie. Als ik deze versie open, vraagt het programma om de code voor de Nederlandse taal, deze voer ik in en het programma geeft dan aan, dat wp5 opnieuw gestart moet worden. Dit gedaan, maar dan begint het verhaal opnieuw, weer de code invullen, maar er verandert niets. Ook niet bij het opnieuw opstarten van de pc. Wie helpt mij.

groet,
Rolf de Ruiter

4
Samenstelling / Re:presentatie via bureaublad
« Gepost op: 21 december 2013, 10:01:57 »
Dag Cuno,

dank je wel
De eerste twee problemen zal ik proberen op jou manier op te lossen, bij de laatste opmerking is het zo dat de gegevens op het bureaublad zo gewijzigd wordt dat  de naam van de eerste serie ook bij de volgende serie wordt geplaatst en er een (2) achter wordt gezet .

met vriendelijke groet,
Rolf

5
Samenstelling / presentatie via bureaublad
« Gepost op: 17 december 2013, 13:09:51 »
dag medehobbyisten.

gisteren een presentatie gehad. Ik presenteer dan vanuit een nieuw bureaublad, waarin alle series gezet worden. Nu is het zo dat als ik een serie heb gekregen via we transfer, dat als ik de serie via het bureaublad aanklik, er eerst een kader verschijnt, waarin gevraagd wordt of je dit bestand wel wil openen. Hoe kan ik dit voorkomen. Ik ben met mijn virusbeveiliging aan de gang geweest, maar het lukt mij niet om deze vraag niet te laten stellen. Wie heeft voor mij de oplossing. Ik werk met windows 7 en wings 5.

Nog een vraag. Als ik de computer uitzet en hem later weer aanzet zijn de icoontjes op het presentatie-bureaublad allemaal door elkaar gehutseld en hebben soms zelfs een andere naam gekregen. Ik kan wel met de gewijzigde namen de juiste serie openen. Wie heeft hiervoor de oplossing.

groet,
Rolf de Ruiter

6
Presentatiebewerking Wings / Re:start serie en opslaan
« Gepost op: 19 november 2013, 12:13:00 »
allen hartelijk bedankt,
door drukte met de av-dag van het noorden en andere bezigheden niet eerder kunnen reageren.
Het werkt nu prima.

groet, Rolf de Ruiter

7
Presentatiebewerking Wings / Re:start serie en opslaan
« Gepost op: 17 oktober 2013, 15:46:09 »
dag Cuno,

ik gebruik windows 7 en voorheen werkte dat bij wp4 altijd goed.

groet,
Rolf de Ruiter

8
Presentatiebewerking Wings / Re:start serie en opslaan
« Gepost op: 14 oktober 2013, 13:12:40 »
dag allemaal,

ik heb nog steeds het probleem, dat de serie niet wordt geopend op het laatste project, ondanks dat ik alles heb gedaan wat was aangegeven in de vorige antwoorden op mijn vraag.
Alleen als ik de serie al heb gemaakt in wp4, is het geen probleem, maar begin ik een serie in wp5. dan werkt het niet. Wie helpt mij verder?
hartelijke groet,
Rolf de Ruiter

9
Presentatiebewerking Wings / Re:start serie en opslaan
« Gepost op: 4 oktober 2013, 14:02:31 »
dag allemaal,
zoals Sybren al zei; dat werkt, eerst zelf de mappen maken, maar dan blijkt dat als je afsluiten je via opties hebt opgegeven dat wp5 de volgende keer weer moet openen bij de laatste serie waar je mee bezig bent, dat dit niet gebeurt. Je moet dan weer via openen naar de serie waar je mee bezig bent.
Dat werkte allemaal bij wp4 beter.
bedankt tot zover.
groet,
Rolf de Ruiter

10
Presentatiebewerking Wings / start serie en opslaan
« Gepost op: 1 oktober 2013, 13:40:39 »
dag medewingers,
Bij wp4 maakte ik altijd een aparte map, dan begon ik een nieuwe serie, gaf die een naam en sloeg die op in die gekozen map, dan kwam er automatisch een verdeling in die gekozen map, waar ik dan alle foto's, geluid en video's kon opbergen. Bij wp5 gaat dat anders, maar ik weet niet hoe. Bij de presentatie werd er iets over gezegd. Wie helpt mij.

met vriendelijke groet,
Rolf de Ruiter

Pagina's: [1] 2 3 4