Auteur Topic: 2 miljoen  (gelezen 6180 keer)

Joris

  • Forumbeheerder
  • Senior
  • *****
  • Berichten: 147
2 miljoen
« Gepost op: 17 januari 2012, 12:17:53 »
Net als bij de vorige miljoen pageviews, hecht ik eraan het belang te relativeren, maar we zijn intussen de twee miljoen pagina raadplegingen gepasseerd!
Dat is toch wel weer een mijlpaal. En voor mij stimulerend om mij in te blijven zetten voor het technisch en leden-beheer van deze vraagbaak.

Nog wat cijfers?
Er staan ruim 3100 berichten op, verspreid over ruim 750 topics.
Gemiddeld leiden die tot bijna 1200 pageviews per dag.
Veel leden loggen direct of automatisch in, zodat er gemiddeld 12,02 leden per dag on line zijn (je kan bijna live gaan chatten met elkaar).
Uiteraard is 'Presentatiebewerking Wings' de belangrijkste forum rubriek.
En het zal niemand verbazen dat Cuno als meest actieve gebruiker te boek staat.
Er zijn veel meer leden dan mij via de SGG bekend zijn en ze komen uit alle hoeken en gaten van Nederland.

De gebruikers tonen zich erg enthousiast, maar er zijn ook enkele afhakers. Omdat we van teleurstelling kunnen leren, is het misschien goed om te weten dat dit dan met de toon van reacties te maken heeft. We weten allemaal best dat de Help file het antwoord op ons aller vragen biedt en dat het forum een zoekfunctie heeft. De regelmatige verwijzingen daarnaar blijken soms als storend te worden ervaren.

Gelukkig is de toon doorgaans echter goed, of in ieder geval goed bedoeld en behulpzaam. Dat moeten we koesteren. Er zijn genoeg fora die aan wangedrag ten onder gaan.

Op naar de drie miljoen. Maar laten we ons na deze kwantitatieve vreugdeblijk toch maar vooral weer op de kwalitatieve inhoud richten.
Heb een goed en av-rijk 2012.

Groet, Joris Lange
www.jorislange.nl
websites en webvideo

Chief John

  • Gast
Re: 2 miljoen
« Reactie #1 Gepost op: 30 januari 2012, 12:09:49 »
Een felicitatie waard!

In de "Help-ladder" voor het werken met Wings Platinum neemt het AV Forum een zeer belangrijke plaats in.

De 'statische' Help-file blijft nummer 1, maar het 'dynamische' AV Forum volgt direct daarna. De 'onderhoudende en leerzame' SGG, waar ook vriendschap en gezelligheid een rol spelen, completeert het geheel.
Dit unieke trio heeft het sinds april 2005 ingestelde persoonlijke e-mailsupportabonnement tot volstrekt overbodige helpfunctie gedegradeerd.

Met vriendelijke groeten,

Chief John