Auteur Topic: Cuno = moderator  (gelezen 5747 keer)

Joris

  • Forumbeheerder
  • Senior
  • *****
  • Berichten: 147
Cuno = moderator
« Gepost op: 7 september 2007, 10:30:14 »
Goed nieuws: de 'super-deelnemer' Cuno Wegman, veruit de belangrijkste poster op dit forum (niet alleen in aantal berichten, maar vooral ook door het hulpvaardige en deskundige karakter van zijn bijdragen), heeft zijn hulp aangeboden bij het beheer van dit avForum. Juist na de drukke onderhoudswerkzaamheden van de afgelopen dagen, was mij dat natuurlijk zeer welkom!

Cuno gaat als 'Algemeen Moderator' de berichtenstroom modereren. Hij zal ingrijpen als er berichten in het forum komen die qua toon en/of inhoud niet passen bij het doel. Bovendien kan hij berichten verplaatsen die beter in een andere forumrubriek thuishoren.
Spam wordt zonder melding verwijderd. Bij berichten met goede bedoelingen, zal een aanpassing (net als in het verleden) gewoonlijk worden toegelicht. Als wij jouw bericht naar een andere rubriek verplaatsen bijvoorbeeld, zal daarvan een melding in de oude rubriek komen staan.

Zo blijft dit forum verschoont van onzin, goed toegankelijk en prettig in gebruik.
Winst dus voor iedereen. Ik juich dit van harte toe.

Kom je zelf iets tegen dat niet thuishoort in het avForum, kan je dat altijd melden. Bij iedere bijdrage staat een knopje 'Meld dit bericht aan de moderator'. Wij kunnen er dan snel naar kijken en het eventueel aanpassen of verwijderen.
« Laatst bewerkt op: 7 september 2007, 10:37:44 door Joris »
Groet, Joris Lange
www.jorislange.nl
websites en webvideo