Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Ria Vet

Pagina's: 1 2 [3] 4
21
Presentatiebewerking Wings / Re: Notebook geeft geen beeld
« Gepost op: 7 mei 2007, 12:34:19 »
Hier op een Duitse site,

http://www.dia-maier.de/video-compose/FAQ.html

is heel veel te vinden over Wings Platinum en de te gebruikte hardware, weliswaar in het Duits maar naar mijn mening zeer nuttig.Notebooks sind für anspruchsvolle, aufwändige,  HDAV-Präsentation nicht zu gebrauchen!

Für einfache HDAV kann es ein teures, schweres Notebook mit folgenden Eigenschaften sein (ohne Gewähr, das es funktioniert):

schnellste Festplatten ( Ultra-DMA-Festplatte oder mehr )
schnelle austauschbare Grafikkarte mit eigenem Video-Ram, Grafikspeicher, (ATI Radeon 800 mobility, 256MB),
keine 'Shared Memory'-Arbeitsweise
Intel Desktop-Prozessoren sind besser als mobile Prozessoren (Centrino), mindestens HT Hyperthreading, Sockel 775 bis 3,8GHz.
z.B. Intel i915P Chipsatz mit DDR-II-RAM (vier Steckplätze, Dual-Channel mit 2x 533MHz) hat gleichzeitig internes RAID-0/1System für zwei SATA-Festplatten.
DVI-Ausgang
mind. 1GB Hauptspeicher
Jetzt gibt's teure, schwere gerade noch brauchbare Schlepptops, bitte nachfragen (Alienware, Bullmann, etc)


22
Presentatiebewerking Wings / Re: beeld van dvd
« Gepost op: 31 januari 2007, 17:04:43 »
Hoi Ben

Wij hebben het net geprobeerd om een plaatje op die manier in te voegen. Wij krijgen ook een zwart beeldje. Ook met grafische bestanden geprobeerd. Lukte niet. Heeft het iets te maken met de dvd (extern). Misschien doen we toch iets fout.

Dirk en Ria Vet

23
Presentatiebewerking Wings / Re: video
« Gepost op: 29 januari 2007, 21:56:03 »
Cuno

Klasse, dank je wel. We gaan hem uitproberen. Groeten Ria Vet

24
Presentatiebewerking Wings / Re: video
« Gepost op: 28 januari 2007, 19:44:56 »
Hoi Cuno

Op de Stumpfl dag gisteren heb ik het antwoord van Jan gekregen. Maar via mijn zoektocht op Google kreeg ik een woud van sites met movieconverters, betaald en onbetaald. Wat is de beste? Liefst free download, want we blijven zuinige hollanders!! Nog bedankt voor je antwoord, Cuno.

Groetjes Ria Vet

25
Presentatiebewerking Wings / video
« Gepost op: 15 januari 2007, 14:56:43 »
Hallo allemaal en nog beste wensen voor het nieuwe jaar. Dit weekend hebben wij WP3 proversie gekregen en het bevalt uitstekend en hebben de installatie zonder problemen voor elkaar gekregen.

Maar nu het volgende probleem. In de proversie hebben wij nu een videomodule. Dus dat uiteraard meteen geprobeerd. Een filmpje (mov extensie) van de fotocamera, minolta A2,  ingevoerd. Maar nu leest WP3 het formaat niet. Later een mpeg-2 filmpje van een camcorder ingelezen en die leest de film nu wel. Weet iemand een oplossing om een filmpje van een fototoestel in te lezen of lukt dat gewoon niet?

26
Presentatiebewerking Wings / Re: externe schijf
« Gepost op: 1 januari 2007, 13:39:33 »
In het blad van de SGG staat in het nummer van maart 2006 en het nummer van november 2005 informatie van Cuno hoe je series op externe media schrijft. Ik hoop dat je ze nog hebt. Staat er heel duidelijk in.

27
Presentatiebewerking Wings / Re: Show op DVD
« Gepost op: 28 december 2006, 16:12:32 »
Hoi Brigit

Via uitvoer kan je zo een dvd maken. Wel PAL DVD selecteren anders wordt het niets. Je moet dus wel de MPEG module hebben. De kwaliteit is trouwens buitengewoon goed. Veel succes.

28
Presentatiebewerking Wings / Re: mpeg in website
« Gepost op: 27 september 2006, 17:56:34 »
Dank je Gerrit en tot ziens op de club.

29
Presentatiebewerking Wings / mpeg in website
« Gepost op: 24 september 2006, 13:19:10 »
Beste hobbyvrienden- en vriendinnen

Op onze fotoclub Den Helder willen wij een sebsite gaan maken, dat lukt aardig. Maar onze webmaster Johan wil graag een stukje over de diaporamagroep integreren in de website en liefst met een mpeg presentatie. Kan iemand mij uitleggen hoe dat gaat. Een mpeg maken lukt ons wel maar hoe verkleinen we het bestand of fotoos. Graag jullie reactie.

30
Presentatiebewerking Wings / Re: tekst in tekst-spoor niet te zien
« Gepost op: 15 april 2006, 11:08:37 »
Hoi Brigit

Ik heb het er in de Stumpfl groep wel eens over gehad. Ik hoorde dat Stumpfl zich met dit soort effecten niet bezighoudt. Mail naar Stumpfl zelf en stel de vraag waarom er geen effecten zoals in andere programmaatjes gemaakt kunnen worden.
Als je Duits goed is kan je op het forum van het Anwenderteam een hoop opsteken. Hier is de link:

http://avstumpfl.com/forum/viewforum.php?f=1

Pagina's: 1 2 [3] 4