Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Ria Vet

Pagina's: 1 [2] 3 4
11
Cuno

Na het lezen van de specificaties van onze barebone, ruim 4 jaar oud, denken we dat we het probleem boven tafel hebben. Doen de series het dan nog niet dan meld ik me wel weer.

Ria

12
Presentatiebewerking Wings / Exe presentatie van WP4 doet het niet op de barebone
« Gepost op: 16 september 2010, 09:15:40 »
Beste hobbyvrienden

Al een aantal jaren presenteren wij als fotoclub Den Helder AV presentaties in Noord-Holland. Veel gebeurt nog met het programma WP 3.70. Met de uitgifte van WP4 hebben enkele leden van onze AV groep dit programma ook. Met het draaien van WP4 exe presentaties ontstonden uiteraard enige problemen met onze computers. Uiteraard hebben we een nieuwere versie van directx erop gezet. Probleem opgelost, maar niet voor alle computers. Met een computer blijven we problemen houden en er kunnen geen WP4 exe presentaties gedraaid worden. Wat kan er aan de hand zijn. Kan iemand ons helpen. Is het de videokaart, geheugen of kan het iets anders zijn. Alvast bedankt voor het meedenken.

Ria Vet

13
Presentatiebewerking Wings / Re: Uitvallen pulsen diaprojectoren
« Gepost op: 25 juli 2008, 18:15:45 »
Hoi Jaap

Dank voor je antwoord. In het informatiecentrum wordt een compact flash gebruikt.

Groeten Ria Vet

14
Presentatiebewerking Wings / Uitvallen pulsen diaprojectoren
« Gepost op: 22 juli 2008, 10:19:18 »
 >:(

Hallo beste diaporamavrienden

Enige tijd geleden heeft onze club een serie gemaakt voor de Waddenvereniging via diaprojectoren. Bij werkzaamheden aan de electra in het studiecentrum is de stroom uitgevallen en werken de pulsen niet meer dus het diatransport. Er is een schakelaar verwisseld. Muziek en stem zijn nog prima te horen. Kan iemand ons helpen om uit deze situatie te komen. Er is een SD 302 Digital Edition 1.01 aanwezig en Ektopro diaprojectoren. Moeten de instellingen misschien opnieuw ingesteld worden en kan iemand ons helpen.

15
Presentatiebewerking Wings / Re: grootte thumbnails mediapool
« Gepost op: 7 april 2008, 19:43:31 »
Hoi Gemma

Ga naar opties, daarna afbeeldingen onder projectopties. Dan zie je de optie grootte lichtbak. Die kan je naar behoefte aanpassen aan je wensen. Bijv. 120 : 90. Dan zie je dat ze groter worden. Maak ze niet te groot want dan verlies je het overzicht.

Veel succes Ria Vet

16
Presentatiebewerking Wings / Re: een exe-bestand automatisch herhalen
« Gepost op: 4 februari 2008, 23:45:07 »
Cuno

Wij (Dirk en Ria Vet) hebben hetzelfde probleem met de exe presentatie. Zeer kort hebben we een presentatie i.v.m een reunie van een Lagere Technische School. De presentatie moet zich herhalen. Cuno, zou je ons ook het betreffende bestand op kunnen sturen. Het e-mail adres is: suzanne@multiweb.nl.
Al vast bedankt.

Dirk en Ria Vet

17
Presentatiebewerking Wings / Re: nieuwe update wings platinum
« Gepost op: 23 december 2007, 16:00:13 »
Hoera

Alles doet het ook de versie Nederlands. Ik heb alle adviezen nog eens goed doorgelezen en heb het antwoord op mijn probleem gevonden. Alles werkt perfect. Wel lang bezig geweest.

Veel succes iedereen en prettige kerstdagen.

18
Presentatiebewerking Wings / Re: nieuwe update wings platinum
« Gepost op: 23 december 2007, 14:09:06 »
Hoi allemaal

Ik ben ook bezig de nieuwste wingsversie te downloaden. Volgens alle instructies. Nu krijg ik nog steeds na diverse keren de nieuwste versie directx geinstalleerd te hebben het dll foutje. Ik word er gek van. Wat doe ik fout. Ik heb alle instructies van fotojaap gelezen. Ik ben nu even de wanhoop nabij. HELP.

Ria Vet

19
Presentatiebewerking Wings / dvd branden voor televisie
« Gepost op: 5 september 2007, 10:22:35 »
Hoi iedereen op dit mooie forum

Al enige tijd branden wij dvd's om onze Wings Platinum shows op de televisie te vertonen. Maar sinds kort lukt het niet meer om een hele show te branden. Wij hebben het op een andere computer geprobeerd en daar lukte het wel. De brander die we hebben is al wat ouder. Ligt het daar aan? De DVD's zijn van een bekende fabrikant in het zuiden des lands. Wie kan ons helpen?

Dirk en Ria Vet

20
Presentatiebewerking Wings / Re: Notebook geeft geen beeld
« Gepost op: 7 mei 2007, 16:56:09 »
Cuno bedankt voor het advies.

Pagina's: 1 [2] 3 4