Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Ria Vet

Pagina's: [1] 2 3 4
1
Presentatiebewerking Wings / Re:Filmpje met Panasonic Lumix
« Gepost op: 12 december 2012, 14:09:24 »
Beste Henk

Ik denk dat ik de oplossing gevonden heb. De oplossingen die jij aanbood heb ik natuurlijk al gedaan in Wings. Maar de filmpjes bleven erg blokkerig en ik weet ook dat de hd televisie die wij hebben de filmpjes wel goed afspelen. Maar ik heb in de browser die ik had de filmpjes omgezet naar mpeg2 en die geimporteerd in de show. Deze waren zelfs voor een previewvenster te afschuwelijk om te zien. Nu heb ik de filmpjes in mts formaat direct geimporteerd en na de bekende bewerkingen ziet het er een stuk beter uit. Nu maar proberen op de tv of ze er nu wel goed uitzien.

2
Presentatiebewerking Wings / Filmpje met Panasonic Lumix
« Gepost op: 11 december 2012, 14:02:35 »
Beste av vrienden

De hele morgen ben ik aan het martelen om een panasonic filmpje in mijn show te verwerken. Ik krijg de video in de show niet scherp terwijl dit wel met een nikon coolpix lukt. Ik heb alle instellingen nagekeken, maar ik kan de oplossing niet vinden. Kan het forum mij helpen. De video's van de lumix zijn wel perfect in de filmbrowser. Dus het ligt niet aan de videokaart m.i.

3
Presentatiebewerking Wings / Re:watereffect
« Gepost op: 25 juni 2012, 12:02:26 »
Hoi Henk

Het is ons gelukt (mijn man en ik). Na de gebruiksaanwijzing nogmaals gelezen te hebben en een dvd geleend te hebben van Ben de Hond, waar wij de effecten van gedownload hebben is het toch voor elkaar gekomen. Wat ons verbaasde is, dat de watereffecten niet bij de downlaod van internet meekomen en alleen op de dvd aanwezig zijn. Dus die dvd moesten we van Ben lenen. Na de textures te hebben opgehaald moet nog wel het watereffect aangezet worden bij de effects. Daarna aanpassen aan de instellingen die je wilt. Volgens ons kan dit watereefect alleen met de proversie. Ook geprobeerd in de advanced versie van een clublid, maar dat lukte niet.

4
Presentatiebewerking Wings / watereffect
« Gepost op: 4 mei 2012, 10:12:35 »
Beste av vrienden

In een show probeer ik een watereffect te bereiken in de pro-versie. Dat lukt mij niet. Ik krijg een wit vlak. Nu hoor ik sinds gisteren dat meerdere mensen dit effect niet voor elkaar krijgen. Doe ik iets fout of is er iets anders aan de hand. Ik heb de gebruiksaanwijzing goed gelezen.

Met vriendelijke groeten

Ria Vet

5
Shows in het land / AV uitwisseling namens AV-groep Noord-Holland Noord
« Gepost op: 7 maart 2012, 10:29:38 »
 
Het Festival van de AV-Werkgroep NHN is achter de rug en een nieuw initiatief ligt klaar. Het heet “versterking” een (hopelijk) leerzame competitie tussen Nederlandse en Belgische AV clubs.
Om hier aan mee te doen kunnen AV-clubs zich voor 15 mei 2012 aanmelden bij aj.snijders@quicknet.nl.  Alle bekende AV-clubs hebben inmiddels een uitnodiging hiervoor ontvangen. Waarschijnlijk is hier niet iedereen mee bereikt. In het kort komt het erop neer dat deelnemende clubs vanuit België en Nederland, AV-werk ad-random voor beoordeling ontvangen.  Dit werk kunnen zij in hun eigen club beoordelen en via de AV- Werkgroep NHN wordt alles weer retour gestuurd wordt naar de makers ervan. Zodra een club interesse heeft, ontvangen zij direct het plan met een duidelijke uitleg.
 
Adri Snijders (AV-werkgroep NHN)

6
Shows in het land / AV Festival Noord-Holland Noord 2012
« Gepost op: 5 december 2011, 12:46:58 »
Op 3 maart 2012 is er een AV-festival in de grote zaal van het Cultureel Centrum Cool, Coolplein 1 in Heerhugowaard. Iedereen kan hiervoor nog AV presentaties inzenden.
‘s Morgens de Tribute to Colour (www.tributetocolour.nl). Het festival wordt van 13.00 uur tot 16.45 gehouden.
Voor meer informatie, zoals reglement en inschrijfformulier voor de het AV-festival, stuurt u een e-mail naar aj.snijders@quicknet.nl

7
Beste hobbyvrienden

Probleem opgelost. Het zat inderdaag in de videokaart. Deze kon geen HD aan. Een nieuwe gekocht in Den Helder en we krijgen weer beeld zowel in de exe als in het project. De prestaties van de nieuwe videokaart zijn: Sapphire Radeon HD 4650 en kostte € 75,--.  ;D

8
Beste mensen

Wij zijn vandaag 16 februari 2011 aan de slag gegaan met ons probleem met de exe presentatie op onze barebone. Wij hebben de nieuwste direct x gedownload. Nog steeds een zwart scherm, wel horen we geluid en hebben het idee dat de serie wel draait maar dan met zwart scherm. Eerdere versies draaien wel op de barebone. Ook in het project zelf zien we een zwart scherm, wel geluid. Geen haperingen. Van andere mensen wiens 4.20 series wij gedraaid hebben doen het ook niet op onze barebone Wij hebben een videokaart  Radeon 9200 PRO family.
Zien jullie al licht in de duisternis. Wij niet meer. Nieuwe videokaart???? :-[

9
Foutje gemaakt. Ik bedoel natuurlijk wp 4.20. Sorry

10
Albert

Onze barebone is ruim vier jaar oud en tijdens het lezen van de specificaties las ik dat ik een videokaart van 256 mb heb. Dus ik denk dat er een betere videokaart in moet. Is trouwens nog niet gebeurd. Als de wp2.40 exe het weer doet, dan zal ik me weer melden op het forum. Als de exe dan nog niet draait dan is er uiteraard wat anders aan de hand.

Pagina's: [1] 2 3 4