Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - queenie

Pagina's: [1]
1
Vraag en aanbod / projectiescherm
« Gepost op: 12 september 2017, 15:06:15 »
Ik heb een projectiescherm van 3x2 meter voor aan de wand of het plafond.
Hij moet handmatig uitgetrokken en ingerold worden, je hebt ook niet overal een motortje voor nodig, nietwaar.
Door mijn verhuizing kan ik hem niet meer plaatsen.
Wie wil hem hebben voor een aardigheidje, flesje wijn of zo?

Queenie

2
Vraag en aanbod / projectiescherm te koop
« Gepost op: 2 februari 2015, 10:25:07 »
Door mijn verhuizing kan ik mijn projectiescherm nergens meer goed "kwijt"
Het is een scherm dat aan wand of plafond wordt gemonteerd (schroeven) en dan met de hand wordt uit- en ingerold.
De afmetingen: 300x225 cm
Het scherm is ca 4 jaar oud en niet veel gebruikt. Heeft altijd in een rookvrije ruimte gehangen.
Prijs? € 150,=
Bel of mail me:
06-30531898 of queenie.reesinck@gmail.com

3
Presentatiebewerking Wings / wings-probleem of dongle-probleem?
« Gepost op: 31 augustus 2012, 13:40:47 »
Hallo Mensen,
Na maandenlang tevreden gebruik van Wp 4.25b op mijn laptop (na alle eerdere ellende) heb ik nu toch weer een probleem.
Als ik Wings opstart (met dongle in de USB-poort) krijg ik heel snel een zwart schermpje met een MS-Dos mededeling, maar het is te snel weer weg om te kunnen lezen. Ik dacht aanvankelijk dat ik met het cleanen van de laptop misschien een sentinel-onderdeel had verwijderd.
De dongle en wings doen het goed op de PC, maar de laptop wil niet. Ik heb via safenet de software bijgewerkt/gerepareerd, maar het helpt niet. Ik heb WP4 gedeïnstalleerd en weer opnieuw geïnstalleerd, maar ook dat helpt niet. Wat nu? weet iemand het?
Groet,
Queenie

4
Presentatiebewerking Wings / horizon
« Gepost op: 27 augustus 2010, 10:01:04 »
Beste forumleden,
We weten allemaal hoe makkelijk het is in WP om de horizon keurig recht te zetten.
Mijn probleem is dan dat ik het niet helemaal goed zie (bomen, bos) en mijn horizontaal is niet het horizontaal van de wereld. Ik los dat op door het hele plaatje even langs de onder- of bovenrand te schuiven van het beeldscherm, na het rechtzetten weer terug en klaar! Toch een gedoe en niet helemaal zuiver. Ik vroeg me af of er niet naar keuze (hor of vert) een hulplijn gemaakt kan worden, of zit dat al in WP zonder dat ik het wist?
Of ben ik een zeurpiet?
Queenie

5
Presentatiebewerking Wings / licht dimmen
« Gepost op: 4 november 2008, 13:32:25 »
Hallo allemaal,
Vroeger, in de dia-tijd, kon ik een dimmer voor het licht programmeren via de aux van het Stumpfl-kastje. Mijn dimmer is speciaal door Tony v.W. voor mij gemaakt, dus geen originele stumpfl-dimmer, maar niettemin, het werkte perfect.
Hoe kan ik dat nu met platinum doen? Ik bedacht dat ik dan mijn kastjes moet aansluiten aan de computer om de aux-uitgang te kunnen benutten, maar dan heb ik een projector nodig voor de voeding van het kastje. Lijkt me allemaal overdreven.
Er is vast een oplossing? Daarnaast dan nog het probleem hoe ik dat moet programmeren. Ik heb het "universeel-spoor" nog nooit benut, of is dat een verkeerde? Wie kan mij helpen?
Queenie

6
Als je je beeldscherm opdeelt in een paar kleinere velden (mozaiek-achtig) dan kan je volgens mij met keyframes op je beeld inzoomen. Gebruikelijk was dat je beeld dan het kleine scherm "verwaarloost" en achteloos het volledige beeldscherm gaat gebruiken. Volgens mij heeft Jan R. wel eens uitgelegd dat er nu een instelling is waarmee je ook in het kleine beeldveld kunt vergroten, zonder over de grenzen van je ingestelde deel-beeldveld heen te gaan.
Ik kan niet meer ontdekken hoe of dat moest (als het al kan).
Wie weet dit?
Queenie

7
Presentatiebewerking Wings / vrijgavecodes, dongle
« Gepost op: 23 oktober 2006, 13:33:48 »
Sjonge... Ik ben bezig mijn oude wings-diaseries opnieuw in te lezen in platinum, krijg ik niets dan problemen: platinum accepteert ze niet (waarschijnlijk vanwege de oude versie <4). Okee, dan even de versie 4.11 downloaden... accepteert wings de vrijgavecodes  en mijn dongle niet! Ik heb mijn oude dongle ingewisseld voor de USB-dongle. Maar dat snapt Wings toch wel? Ben ik nu mijn oude series kwijt?
Cuno, ik heb ook wingswissel geprobeerd, maar het helpt nog niet..
Help!!!!

8
Presentatiebewerking Wings / universeelspoor
« Gepost op: 2 oktober 2006, 16:23:30 »
Klaus Stange had het erover dat hij via het universeelspoor een aantal plaatjes in een vloeiende beweging achterelkaar kon zetten. Ik krijg echter niets gedaan in het universeelspoor. Ik kan er alleen markers in kwijt. Weet iemand wat Klaus bedoelde en hoe het werkt?

Pagina's: [1]