Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Ria Vet

Pagina's: [1]
1
Presentatiebewerking Wings / Filmpje met Panasonic Lumix
« Gepost op: 11 december 2012, 14:02:35 »
Beste av vrienden

De hele morgen ben ik aan het martelen om een panasonic filmpje in mijn show te verwerken. Ik krijg de video in de show niet scherp terwijl dit wel met een nikon coolpix lukt. Ik heb alle instellingen nagekeken, maar ik kan de oplossing niet vinden. Kan het forum mij helpen. De video's van de lumix zijn wel perfect in de filmbrowser. Dus het ligt niet aan de videokaart m.i.

2
Presentatiebewerking Wings / watereffect
« Gepost op: 4 mei 2012, 10:12:35 »
Beste av vrienden

In een show probeer ik een watereffect te bereiken in de pro-versie. Dat lukt mij niet. Ik krijg een wit vlak. Nu hoor ik sinds gisteren dat meerdere mensen dit effect niet voor elkaar krijgen. Doe ik iets fout of is er iets anders aan de hand. Ik heb de gebruiksaanwijzing goed gelezen.

Met vriendelijke groeten

Ria Vet

3
Shows in het land / AV uitwisseling namens AV-groep Noord-Holland Noord
« Gepost op: 7 maart 2012, 10:29:38 »
 
Het Festival van de AV-Werkgroep NHN is achter de rug en een nieuw initiatief ligt klaar. Het heet “versterking” een (hopelijk) leerzame competitie tussen Nederlandse en Belgische AV clubs.
Om hier aan mee te doen kunnen AV-clubs zich voor 15 mei 2012 aanmelden bij aj.snijders@quicknet.nl.  Alle bekende AV-clubs hebben inmiddels een uitnodiging hiervoor ontvangen. Waarschijnlijk is hier niet iedereen mee bereikt. In het kort komt het erop neer dat deelnemende clubs vanuit België en Nederland, AV-werk ad-random voor beoordeling ontvangen.  Dit werk kunnen zij in hun eigen club beoordelen en via de AV- Werkgroep NHN wordt alles weer retour gestuurd wordt naar de makers ervan. Zodra een club interesse heeft, ontvangen zij direct het plan met een duidelijke uitleg.
 
Adri Snijders (AV-werkgroep NHN)

4
Shows in het land / AV Festival Noord-Holland Noord 2012
« Gepost op: 5 december 2011, 12:46:58 »
Op 3 maart 2012 is er een AV-festival in de grote zaal van het Cultureel Centrum Cool, Coolplein 1 in Heerhugowaard. Iedereen kan hiervoor nog AV presentaties inzenden.
‘s Morgens de Tribute to Colour (www.tributetocolour.nl). Het festival wordt van 13.00 uur tot 16.45 gehouden.
Voor meer informatie, zoals reglement en inschrijfformulier voor de het AV-festival, stuurt u een e-mail naar aj.snijders@quicknet.nl

5
Presentatiebewerking Wings / Exe presentatie van WP4 doet het niet op de barebone
« Gepost op: 16 september 2010, 09:15:40 »
Beste hobbyvrienden

Al een aantal jaren presenteren wij als fotoclub Den Helder AV presentaties in Noord-Holland. Veel gebeurt nog met het programma WP 3.70. Met de uitgifte van WP4 hebben enkele leden van onze AV groep dit programma ook. Met het draaien van WP4 exe presentaties ontstonden uiteraard enige problemen met onze computers. Uiteraard hebben we een nieuwere versie van directx erop gezet. Probleem opgelost, maar niet voor alle computers. Met een computer blijven we problemen houden en er kunnen geen WP4 exe presentaties gedraaid worden. Wat kan er aan de hand zijn. Kan iemand ons helpen. Is het de videokaart, geheugen of kan het iets anders zijn. Alvast bedankt voor het meedenken.

Ria Vet

6
Presentatiebewerking Wings / Uitvallen pulsen diaprojectoren
« Gepost op: 22 juli 2008, 10:19:18 »
 >:(

Hallo beste diaporamavrienden

Enige tijd geleden heeft onze club een serie gemaakt voor de Waddenvereniging via diaprojectoren. Bij werkzaamheden aan de electra in het studiecentrum is de stroom uitgevallen en werken de pulsen niet meer dus het diatransport. Er is een schakelaar verwisseld. Muziek en stem zijn nog prima te horen. Kan iemand ons helpen om uit deze situatie te komen. Er is een SD 302 Digital Edition 1.01 aanwezig en Ektopro diaprojectoren. Moeten de instellingen misschien opnieuw ingesteld worden en kan iemand ons helpen.

7
Presentatiebewerking Wings / dvd branden voor televisie
« Gepost op: 5 september 2007, 10:22:35 »
Hoi iedereen op dit mooie forum

Al enige tijd branden wij dvd's om onze Wings Platinum shows op de televisie te vertonen. Maar sinds kort lukt het niet meer om een hele show te branden. Wij hebben het op een andere computer geprobeerd en daar lukte het wel. De brander die we hebben is al wat ouder. Ligt het daar aan? De DVD's zijn van een bekende fabrikant in het zuiden des lands. Wie kan ons helpen?

Dirk en Ria Vet

8
Presentatiebewerking Wings / video
« Gepost op: 15 januari 2007, 14:56:43 »
Hallo allemaal en nog beste wensen voor het nieuwe jaar. Dit weekend hebben wij WP3 proversie gekregen en het bevalt uitstekend en hebben de installatie zonder problemen voor elkaar gekregen.

Maar nu het volgende probleem. In de proversie hebben wij nu een videomodule. Dus dat uiteraard meteen geprobeerd. Een filmpje (mov extensie) van de fotocamera, minolta A2,  ingevoerd. Maar nu leest WP3 het formaat niet. Later een mpeg-2 filmpje van een camcorder ingelezen en die leest de film nu wel. Weet iemand een oplossing om een filmpje van een fototoestel in te lezen of lukt dat gewoon niet?

9
Presentatiebewerking Wings / mpeg in website
« Gepost op: 24 september 2006, 13:19:10 »
Beste hobbyvrienden- en vriendinnen

Op onze fotoclub Den Helder willen wij een sebsite gaan maken, dat lukt aardig. Maar onze webmaster Johan wil graag een stukje over de diaporamagroep integreren in de website en liefst met een mpeg presentatie. Kan iemand mij uitleggen hoe dat gaat. Een mpeg maken lukt ons wel maar hoe verkleinen we het bestand of fotoos. Graag jullie reactie.

Pagina's: [1]