Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Karel J.Maaswinkel

Pagina's: [1] 2
1
Presentatiebewerking Wings / start audio in Wings
« Gepost op: 13 november 2019, 18:48:11 »
Wie heeft een idee wat de oorzaak is? Mijn probleem is: ik importeer een muziekstuk in het audiospoor van Wings 5 en als ik hem start slaat hij het eerste stukje van de muziek over, begint dus op ongeveer 2 seconden vanaf het begin.
Ik heb de muziek al helemaal verwijderd en opnieuw ingeladen maar het euvel blijft. Ook heb ik een ander muziekstuk in dat spoor geladen, omdat ik dacht dat het misschien aan de muziek ligt, maar daarbij gebeurt hetzelfde.
Het vreemde is wel, dat wanneer ik meteen erna voor de tweede keer start, de muziek wél vanaf het begin geheel hoorbaar is.
Iemand enig idee? 

Alvast dank voor het meedenken.  Karel J.Maaswinkel

2
Presentatiebewerking Wings / Re: afspelen MP4 op tablet of telefoon
« Gepost op: 9 december 2017, 15:30:51 »
Beste Otto, bedankt voor je reactie. Ik heb hem niet aangepast, maar ben blij dat hij toch draait op jouw iPhone en iPad. Misschien is er iets in de instellingen op de apparaten van degenen die geklaagd hebben dat ze het niet konden afdraaien? Ik denk het.
Groet, Karel

3
Presentatiebewerking Wings / afspelen MP4 op tablet of telefoon
« Gepost op: 22 november 2017, 07:56:50 »
Ik heb een AV gemaakt van een Bloemenboetiek in Harderwijk, en die draait prima op de pc en ook zelfs op de lokale TV als MP4. Nu zijn (bijna) alle door mij gemaakte AV's die ik als MP4 op YouTube heb staan afspeelbaar op een tablet en/of telefoon behalve deze. Ik heb hem ook als WMV geprobeerd en zelfs als Android omgebouwd en geüpload, maar ook die versies werken niet op tablet en telefoon. Hoe kan het dat ruim 20 AV's wel draaien en deze niet? Allemaal gemaakt in Wings 5.

4
Videobewerking / Re:beeldformaat video wijzigen naar 16:9
« Gepost op: 23 juni 2014, 11:51:35 »
Hallo Cuno,  helemaal top, het is gelukt, en ik kan nu mooi mijn video inzoomen tot de juiste grootte. Wéér heel hartelijk dank!!!!

5
Videobewerking / Re:beeldformaat video wijzigen naar 16:9
« Gepost op: 23 juni 2014, 10:18:08 »
Hallo Cuno,

ik heb het weer geprobeerd, maar ik kan echt de videobeelden niet ingezoomd krijgen, de knoppen om de video in te zoomen zijn niet te vinden voor mij. Bij foto beelden zitten er de knoppen om te kunnen inzoomen in het balkje onder het beeld, maar bij de video is dit balkje niet aanwezig. Dus ook eigenschappen krijg ik niet tevoorschijn. Gelukkig heb ik me opgegeven voor de tweedaagse cursus Wings Platinum 5 Advanced in september....

6
Videobewerking / Re:beeldformaat video wijzigen naar 16:9
« Gepost op: 23 juni 2014, 09:11:48 »
Beste Cuno,
bedankt voor het antwoord, met foto's is dat geen enkel probleem, maar video .... hoe moet ik de video opzoomen? Dat is wat ik niet heb kunnen vinden.
Ook een achtergrond plaatsen zou een optie zijn, maar dan zou ik wel een wit randje om de beelden hebben, en ook dat kan ik niet vinden voor video.

7
Videobewerking / beeldformaat video wijzigen naar 16:9
« Gepost op: 22 juni 2014, 18:58:41 »
Beste mensen, ik heb vier DVD's van een kennis gekregen waarop video opnamen staan, met het verzoek daar delen uit te halen en bijeen te voegen met teksten etc. en dus een nieuwe complete video presentatie van te maken. Op drie DVD's staan beelden en geluid, die ik allemaal prima in Wings heb kunnen inladen, en ook van nummer vier kan ik zowel beelden als geluid invoeren. Alle beelden van deze DVD's zijn 16:9 behalve nummer vier, die is in 4:3 beeldverhouding. Weet een van jullie misschien of die te wijzigen is in 16:9 ?
Dit te mixen vind ik heel erg lelijk, je krijgt dan twee zwarte banden aan de zijkanten en dat is geen gezicht.
Ik heb al van alles geprobeerd via converter programma's maar het lukt me niet.  Of is dit misschien helemaal niet mogelijk? Wie weet raad?

8
Presentatiebewerking Wings / Re:Wings Platinum 5 Advanced
« Gepost op: 25 september 2013, 21:06:19 »
Dank Cuno, dan weet ik dat ook weer, en ik zal zeker het help programma doorlezen, hoewel dat in het Duits toch wel wat lastiger is .
Groet, Karel

9
Presentatiebewerking Wings / Wings Platinum 5 Advanced
« Gepost op: 25 september 2013, 20:26:40 »
Afgelopen zaterdag in Houten de nieuwe versie van Wings Platinum 5 advanced in ontvangst genomen en natuurlijk meteen geïnstalleerd.
Wings 4 hoefde niet verwijderd te worden meldde jan Roeleveld, dus alzo gedaan. Meteen begonnen met een nieuwe serie maken.

Echter na bij het afspelen te hebben overgeschakeld naar: "presentatie starten op volledig scherm" en daarna terug naar: "in venster starten"
wordt mijn cursor i.p.v. het bekende pijltje opeens een driehoekje met een sleuteltje eraan, en werkt er niets meer. Na veel zoeken lukt het me alleen met de "escape" toets het driehoekje-met-sleuteltje weer weg te krijgen en daarna werkt alles weer naar behoren.
Dit gebeurt elke keer als ik overschakel van volledig scherm naar in venster starten.
Dit is dus géén bestaande serie die is overgezet uit Wings 4 maar een helemaal nieuw begonnen serie in Wings Platinum 5 Advanced.

Weet iemand hoe dit kan en wat ik over het hoofd zie?

Karel J.Maaswinkel

10
Presentatiebewerking Wings / Re:Audio loopt niet naar behoren
« Gepost op: 18 november 2012, 20:08:45 »
Ik had hetzelfde probleem als hier genoemd, en ik heb het gelukkig met dezelfde oplossing kunnen redden !
Heel fijn dat er ween forum is, waarop je een en ander kan opzoeken ! Bedankt !  Karel J.Maaswinkel.

Pagina's: [1] 2